תיאור הפעילות
מפעל מילוטל הוקם על ידי תשלובת מילואות שבבעלות קיבוצי הגליל המערבי בתחילת שנות השמונים של המאה הקודמת ומזה כ - 35 הוא מתמחה בייצור מוצרי ירקות ותפוחי אדמה קפואים. החברה מעסיקה כ - 150 עובדים ומפעל הייצור שלה ממוקם בגליל המערבי ליד הישוב "לימן".
החל משנת 1994 המפעל הוא חלק מקבוצת פישמן.
באוגוסט 2018 נרכשה הפעילות של מילוטל ע"י התעשיין איש העסקים ג'אווד אגבאריה הבעלים של מפעל RJM ממובילי יצרני הטחינה בישראל שעובד גם בשווקים בינלאומיים.
שם החברה שונה לגרין פרוסט פוד בע"מ, המותג מילוטל נשאר מותג המשווק והמוביל בצ'יפס קפוא וירקות קפואים.
המפעל הוא מקפיא הירקות הגדול בישראל. החברה מתמחה ביזום גידול מוצרי חקלאות באיכות גבוהה, רכ של מוצרים אלו, עיבודם, הקפאתם ומכירתם לשווקים בישראל ובחו"ל.
מילוטל מייצרת ומשווקת מוצרים באיכות גבוהה בהם כ - 20 מוצרים שונים של ירקות קפואים וכ- 10 סוגים שונים של צ'יפס.
מילוטל משווקת את מוצריה לשוק הקמעונאי, המוסדי ולתעשייה במגוון רחב של אריזות שונות בהתאם לצרכי השווקים הללו.
הפצת המוצרים מתבצעת על ידי גופים שונים כאשר העיקרים ביניהם הם "אסם" (ירקות קפואים), "תנובה" (צ'יפס) ומפיצים ומשווקים נוספים. מוצרי מילוטל מיוצאים לאירופה ולצפון אמריקה.
למימוש מטרות האיכות, האמינות והשיווק טופחו צוותים מקצועיים מיומנים ובעלי ניסיון בכל אחד מתחומי הפעילות.
מזה שנים רבות מילוטל קבעה לעצמה כיעד מרכזי לייצר מוצרים באיכות הגבוהה ביותר, לצורך מימושו של יעד זה הוקמה מערכת ענפה של אבטחת איכות המגיעה להישגים מרשימים בכל המבדקים שהמערכת עוברת ע"י גורמים מקומיים ובין לאומיים.
צינורות השיווק וההפצה המגוונים והאיכותיים מאפשרים פריסה רחבה ביותר ונותנת מענה לכל שוק ומגזר.