תאור הפעילות
קבוצת עוף טוב הינה חברה חקלאית בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות.
יצרנית מוצרי המזון, מעופות שגדלו ללא אנטיביוטיקה - המובילה בישראל.
בשנים האחרונות, אנחנו בעוף טוב מובילים מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה
וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים ברוב המוצרים.
המהלך הבריא הזה מתאפשר בשל היות המגדלים תחת הפיקוח שלנו כבר מהשלבים הראשונים של הגידול, איכות מזונם ואופן גידולם.
בעוף טוב קיימות 3 חטיבות:
חטיבת הגידול החקלאי, חטיבת מזון טרי וחטיבת המוצרים.
חטיבת הגידול החקלאי אחראית על הפיקוח על גידול העופות וההודו ויש בה שירותי ליווי, פיקוח ווטרינרי ופיקוח צמוד על המגדלים.
חטיבת המזון הטרי וחטיבת המוצרים, הן חלק מהמפעלים המתקדמים בישראל,
המשלבים איכות, יצירתיות וחדשנות עם אופי משפחתי ומוצרים "ביתיים".
המעבר לגידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא זרזי גדילה אנטיביוטיים, מקורו בחשש להתפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה בסביבת הגידול ואצל בני האדם. חשיפת יתר של בני האדם אליהם וחשש משאריות אנטיביוטיקה הנותרות בבשר.
המוצרים של עוף טוב הם בכשרות בד"צ מהדרין - הרב רובין ומוצרים בכשרות אוירבאך מהדרין - בהשגחת הגר"ד אוירבאך
אז מה אפשר להכין מעוף? אינסוף מנות נפלאות וטעימות. החל משניצלים זהובים, דרך קציצות עסיסיות וכלה בעוף קריספי בתנור.
כשהעוף טעים, כל מה שנכין ממנו יהיה חגיגה והביקוש לעוף טרי ואיכותי של עוף טוב מוכיח זאת מעל לכל ספק - ישראלים אוהבים שניצלים, ישראלים אוהבים קציצות ובעיקר, ישראלים אוהבים עוף על שלל מתכוניו.
אין דבר טעים וטוב יותר מארוחה ביתית, חמה ומלאה באהבה עם המוצרים של עוף טוב.
אנו מחויבים להמשיך לפעול מתוך מחויבות לארוחות המשפחתיות שלכם ומתוך אהבה גדולה לעשייה שלנו.