תאור הפעילות
טחינת אלארז , מפעל ליצור טחינה וחלבה , נוסד בתחילת שנת ה 90 , בנצרת באזור התעשייה.
בחברה מועסקים כ 25 עובדים, מנוהל ע"י הגב' ג'וליה זהר בעלת המפעל . הטעם הנפלא של הטחינה והחלבה והשירות המצוין הנם תוצאה של הקפדה דקדקנית על כל שלב ושלב, מקניית חומרי גלם המשובחים ביותר שמציע הטבע, תהליכי יצור בשיטה המסורתית (14 שלבים) תוך שמירה על המרכיבים הבריאותיים של השומשום ושילוב של צוות עובדים מסור וקפדני .
מערך בקרת איכות במפעל כולל פיקוח צמוד של טכנולוגית מזון שבוחן בשבע עיניים כל מנת יצור וכל משלוח, תוך עריכת בדיקות ובקרות מזון לפי הדרישות של הגופים המפקחים הן בארץ והן בחו"ל. החברה הוסמכה לתקנים HACCP ו ISO 9001 וכן אישור FDA לחברה כשרויות של בד"ץ העדה החרדית והרבנות הראשית נצרת עלית "טחינת אלארז" מותג מוביל ומוכר היטב לשפים המובילים, למסעדנים ולאניני הטעם ,נמכרת ברשתות המובילות וכן במרכולים,מעדניות חנויות לממכר מזון.
בשוק המוסדי מוצרי החברה נמכרים למפעלי הסלטים הייחודיים ,מסעדות, רשתות הסעדה ועוד .