4981
נגישות
  • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
  • מותאם לעיוורי צבעים
  • מותאם לכבדי ראייה
  • תצוגה רגילה
  • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
  • הפסק תנועתיות באתר
  • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
  • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
  • Ctrl + להגדלה
  • Ctrl - להקטנה
  • Ctrl 0 לאיפוס
  • הפעל הפסק ניווט מקלדת
  • אפס לברירת מחדל

קיצורי מקלדת

  • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
  • דלג לתפריט הראשי Alt + 1
  • דלג לאזור תוכן מרכזי Alt + 2
  • חיפוש Alt + 4
  • צור קשר Alt + 7
  • דלג לדף הבית Alt + h
  • דלג לתפריט הנגישות Alt + m

*בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shift והמספר

למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tab, על מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאיזור המרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות
    • English
    • |
    לוגו
        • אודות
            • אודותנו - מרחב צפון
            • ועדות במרחב צפון
            • איגודים בהתאחדות התעשיינים
            • עמותות וארגונים לשירות התעשייה
            • עובדים ונבחרי ציבור
            • תקשורת
        • מפעלי תעשייה בצפון
        • הכשרות ופעילויות
        • השכרת חדרי כנסים וישיבות בחיפה
        • חדשות ועדכונים
        1. דף בית
        2. אודות
        3. איגודים בהתאחדות התעשיינים
        4. איגוד מפעלי מזון

        איגוד מפעלי מזון


        איגוד תעשיות המזון בהתאחדות התעשיינים מייצג את כלל יצרני המזון בישראל.
        באיגוד חברים כ- 200 מפעלי מזון ומשקאות, המייצרים מגוון רחב של מוצרים.
        האיגוד פועל לקידום תעשיית המזון הישראלית, תוך שימת דגש מיוחד על סיוע למפעלים קטנים ובינוניים ועל יצירת סביבה עסקית תומכת ליצרנים.

        האיגוד פועל למען שיפור הסביבה העסקית של יצרני המזון, בשילוב עם יחידות מטה ההתאחדות, תוך כדי הקפדה על ייצוג מקצועי של מגוון ענפי המזון והחברות השונות ברמה הרוחבית, ענפית ופרטנית.

        האיגוד פועל בשני מישורים עיקריים:

        במישור המאקרו - למען כלל תעשיית המזון על ענפיה בפעילות עם הרגולטורים השונים והרשויות הסטטוטוריות.
        במישור המיקרו - מתן מענה נקודתי ליצרני המזון השונים, באמצעות קשת רחבה של שירותי האיגוד ומטה ההתאחדות.
        בנוסף לפעילות במישור הרוחבי והפרטני, באיגוד מתקיימת פעילות לזיהוי, הצפה וטיפול באתגרים ייחודיים לענפי המזון השונים.

        הנהלת האיגוד קובעת את המדיניות ודרכי הטיפול בנושאים רוחביים ודנה בבעיות שוטפות וכלל ענפיות הניצבות בפני היצרנים. בהנהלת האיגוד, הנבחרת באסיפה כללית, מיוצגות חברות קטנות, בינוניות וגדולות.
        וועדות המתקיימות באיגוד תעשיות המזון: ועדה מקצועית, ועדת רגולציה, ועדת כשרות, ועדת תדמית.

        בין הפורומים המתקיימים באיגוד תעשיות המזון:
        פורומים רוחביים כגון: פורום הצלת מזון, פורום בתי קירור בתעשייה.
        פורומים ענפיים כגון: פורום שמן הזית, פורום יצרני הבשר, פורום המשקאות הכוהליים, פורום היין, פורום גלידה ועוד.
        יו"ר האיגוד:מרשלום זידלר, יו"ר מועצת מנהלים, קבוצת ויסוצקי.

        בעלי תפקידים:


        שם: עו"ד גליה שגיא
        תפקיד: מנהלת איגוד תעשיות המזון
        כתובת:המרד 29, תל אביב
        טלפון: 03-519838
        050-5559291
        דוא"ל:galia@industry.org.il

        שם: עדי אבן חן
        תפקיד: סגנית מנהלת אגוד ומנהלת תחום
        מוצרים רטובים
        כתובת:המרד 29, תל אביב
        טלפון: 03-5798747
        054-5611316
        דוא"ל:Adie@industry.org.il

        שם: איריס קונורטי
        תפקיד: מזכירת האיגוד
        כתובת:המרד 29 תל אביב
        טלפון: 03-5198837
        052-3550839
        דוא"ל:iris@industry.org.il
          • אודות
          • הכשרות ופעילויות
          • איגודים תעשיינים
          • תקשורת
          • שילוב תעשיות- החברה הערבית
          • עמותות
          • מפעלים בטחוניים
          • תעשיות עתירות ידע והייטק
          • מפעלי תשתיות ומוצרי בניה וצריכה
          • מפעלי נייר ואריזה
          • מפעלי מתכת, חשמל ותשתיות
          • מפעלי מזון
          • מפעלי כימיה פרמצבטיקה
          • מפעלי טקסטיל ואופנה
          • מפעלי גומי פלסטיק
        קונים כחול לבן
        קונים כחול לבן

        טלפון: 04-8524202

        • עקבו אחרינו:
        לאתר:
        לוגו התאחדות תעשיינים
        • התאחדות התעשיינים בישראל - מרחב צפון | טל: 04-8524202 , פקס: 04-8524205

        • BSMART_logo
        • חיפוש
        • התקשר
        • English

         בטל
        התאחדות התעשיינים