חיפוש כללי

פעילויות לתעשיינים - צפון

מוצרי עוף טוב בע"מ

תאור הפעילות
 
תשלובת עוף טוב, יצרנית מוצרי המזון האיכותיים מעוף והודו המובילה בישראל, נוסדה בשנת 1979. התשלובת היא בבעלות משותפת של משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות. עוף טוב מעסיקה כ-900 עובדים במפעל הנמצא בעמק המעיינות ומשתרע על שטח של כ- 40,000 מ"ר.
תשלובת עוף טוב מייצאת לכל ארצות הברית ומדינות אירופה. היצוא מהווה כ-15% מסך המכירות של עוף טוב.

מוצרים איכותיים - טעמים אהובים
עוף טוב הייתה הראשונה להשיק כבר בשנת 1980, מגוון רחב של שניצלים מוכנים לאכילה ובשנת 1996 השיקה את השניצל האמיתי הראשון המוכן לאכילה- בסגנון חמם והגש.
בין מגוון המוצרים של עוף טוב תוכלו למצוא:
מגוון רחב של שניצלים וקציצות: שניצלים מחזה עוף אמיתי, נתחי פילה ללא ציפוי, שניצלים בצורות שילדים אוהבים וסדרת ה - EXTRA החדשה: שניצל אקסטרה דק ענק, שניצל אקסטרה דק בציפוי צ'יפס ושניצל אקסטרה קראנצ'י.
פסטרמות ונקניקים: הן ארוזים והן במעדנייה. מגוון פסטרמות בטעמים מיוחדים ובתיבולים מגוונים, רובן דלות שומן, פסטרמות עסיסיות בטעמים שונים, נקניקים מסוגים שונים, נקניקים יבשים וקבנוסים. נקניקיות: מגוון נקניקיות עוף, בטעמים מוכרים, מיוחדים ואהובים, במארזי חיסכון ובמשקלים שונים. עוף טוב מקפידה ותקפיד על הנוחות, הזמינות וקלות ההכנה של מוצריה, על איכותם כמו גם על טעמם העסיסי והמובחר.
 
ממשקי עמק הירדן
 עוף טוב הינה בבעלות של משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות. מוצרינו מתחילים את דרכם בתנאי גידול אופטימאליים וטבעיים, המשפיעים על כל תהליך הייצור ועל האיכות הגבוהה של המוצרים הסופיים שלנו.

שיטת השליטה הרציפה
יתרונותיה של עוף טוב באים לידי ביטוי באיכות חומרי הגלם כמו גם ברמת הפיקוח והשליטה בכל שלבי היצור. עוף טוב הינה החברה היחידה הפועלת בשיטת השליטה הרציפה: החל משלב המדגרה, דרך הלולים והייצור, וכלה בהפצה למדפים ברשתות השיווק ובמרכולים. מגדלים את העופות (במשקי עמק הירדן ועמק המעיינות), מפקחים על התנאים התברואתיים ומלווים את כל תהליכי הטיפול במוצרי העוף. יתרון השיטה מאפשר לעוף טוב לספק מוצרים איכותיים וטעימים תוך 48 שעות בלבד, מרגע קבלת העוף מהמשקים החקלאיים.

הקפאה מהירה יחידנית
 במטרה ליהנות מכל הטוב שבשניצל, אנו מקפידים על תהליך הכנה מהיר במיוחד האורך כשעה: השניצל מטוגן עד 30 שניות, נאפה מס' דקות ומיד עובר להקפאה מהירה יחידנית (IQFׂ ). יתרונותיה של ההקפאה המהירה הם: - הורדת טמפרטורת השניצל מ – 75°C ל– 18°C- ,תוך 45 דקות. - מניעת היווצרות גבישי קרח גדולים בתאי הבשר ושמירה על שלמותם. - שמירה על איכותו הגבוהה של החלבון ועל ערכיו התזונתיים של הבשר. - שמירה על העסיסיות והטעם של השניצל.

הטכנולוגיה המתקדמת ביותר
 הטכנולוגיה המתקדמת, איכות הציוד וקווי היצור החדישים במפעל, ממצבים את עוף טוב ברמה הגבוהה של מפעלי המזון מסוגו בארץ. עוף טוב השקיעה במיטב הטכנולוגיה הקיימת והתקינה קווי יצור חדישים ומתוחכמים, כדי להבטיח שכל מוצרינו יעמדו בדרישות הלקוח ובדרישות התקן המחמירות ביותר.

בין תקני האיכות שעל פיהן עוף טוב פועלת אפשר למצוא:  תקן 9001 ISO – תקן ניהול שנועד להבטיח ייצור קבוע, איכותי ואחיד של מוצרים בהתאם לדרישות הלקוח ובהתאם לדרישות תחיקתיות ישימות. - HACCP – טכניקה שיטתית להבטחת איכות המוצרים לאורך כל שלבי היצור, האריזה וההפצה. עוף טוב עומדת בתקן ה- HACCAP המאושר ע"י משרד החקלאות האמריקני (USDA) והקנדי, מהמחמירים בעולם.  
 

 

 

לאינדקס מפעלי תעשייה ישראלית




מוצרי עוף טוב בע"מ
שם:

מוצרי עוף טוב בע"מ

כתובת:   

ד.נ. עמק בית שאן

מיקוד:   10900
אתר: 
תגיות:   

עוף, שניצל, חזה עוף, הודו, פסטרמה, נקניק, נקניקיות, סלמי, דק, קריספי, קראנצ`י, שניצל אמיתי, שומשום, פרגית, אקסטרה, דק ענק, דק צ`יפס, קבנוס, דל שומן

תחומי עיסוק עיקריים:   

תשלובת עוף טוב, יצרנית מוצרי המזון האיכותיים מעוף והודו המובילה בישראל

אזור:   

גליל מערבי

טלפון 1:  

1700-500-775

פקס:  

04-6066514

קונים כחול לבן, העדפת תוצרת הארץ מעודדת את התעשיה הישראלית, מחזקת את הכלכלה ומייצרת מקומות עבודה






 בניית אתריםבניית אתרים